Contact

OPENINGSUREN

Ma
7.00 tot 18.15
Di
7.00 tot 18.15
Wo
7.00 tot 18.15
Do
7.00 tot 18.15
Vrij
7.00 tot 17.30
Zat
Gesloten
Zon
Gesloten

ENTHOUSIASME EN EEN EEUWIG GOED HUMEUR 

Moderne, ruime en professionele crèche

Voor kinderopvang Bizoe is enkel het beste goed genoeg voor de kindjes die aanwezig zijn. Daarom zorgen we voor de beste voeding, optimale verzorging en maximale stimulatie van de ontwikkeling van uw kind. 

Speelse bezigheden

Omdat elk kind zich moet kunnen ontwikkelen en amuseren, zorgen wij voor aangepaste spelletjes en bezigheden naargelang de leeftijd van uw kleine spruit. In onze ruime speeltuin kunnen klein en groot plezier maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kind. Onze opvang werkt met thema's om hun leefwereld meer verruiming te bieden.

Activiteiten op speciale dagen

Op speciale dagen zoals moeder- en vaderdag gaan wij met de kindjes de knutseltoer op. Er wordt een mooi en leuk knutselwerk voorzien om mama en papa te verrassen. Door creatief aan de slag te gaan met de kinderen, trachten wij ze voor te bereiden op de nakende kleuterschool. Er worden steeds thema's uitgewerkt die we gedurende een periode behandelen. We variëren dan van creatief tot sensomotorisch of andere domeinen krijgen de kans. 

Ontdek vrijblijvend onze crèche in Lier en u zult nergens anders uw oogappel nog willen achterlaten!  Maak een afspraak voor een rondleiding en/of info en prijzen.