Contact

OPENINGSUREN

Ma
7.00 tot 18.15
Di
7.00 tot 18.15
Wo
7.00 tot 18.15
Do
7.00 tot 18.15
Vrij
7.00 tot 17.30
Zat
Gesloten
Zon
Gesloten

KWALITATIEVE KINDEROPVANG BIZOE IN LIER

Welkom bij kinderopvang Bizoe!

Sanne Delen en Joke Muller, zaakvoerders van kinderopvang Bizoe, zorgen samen met hun team elke dag voor het meest waardevolle bezit van ouders. Hiervoor hebben ze de nodige diploma's en attesten van Kind en Gezin. Deze zijn vrij in te kijken. 

 Warme en huiselijke sfeer

Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. In onze kinderopvang  vinden wij het dan ook belangrijk dat de kindjes zelf op ontdekking kunnen gaan. Zelfredzaamheid dragen wij dan ook hoog. Naast het feit dat we op die manier hun zelfstandigheid een duwtje in de rug geven, vertoeft uw oogappel bij ons in een warme en huiselijke sfeer. Elk kindje krijgt de nodige aandacht, knuffels en aanmoedigingen zodat hij of zij zich meteen thuisvoelt. Wij respecteren de eigenheid van elk kind en staan open voor alle culturen. 

Verse voeding en actief spelen

Een gezond kindje is voor ons uiteraard prioritair. Daarom voorzien wij voor alle baby’s, kleuters en peuters dagelijks verse voeding. Het speelgoed waarmee de kinderen zich uren kunnen amuseren is 100% veilig. Daarnaast is onze buitenspeeltuin ingericht volgens de normen van Kind en Gezin en voldoet daardoor aan zeer strikte veiligheidsmaatregelen. 

Schrijf uw baby, peuter of kleuter vandaag nog in of kom langs tijdens uw zwangerschap om tijdig uw plaats te reserveren

Contacteer ons

Reserveer tijdig uw plaats bij kinderdagverblijf Bizoe in Lier en bel meteen voor een afspraak!